Seuraavat peruskurssit alkavat 6.5.2024

Thainyrkkeilyn peruskurssit järjestetään 6.5.2024 alkaen, sekä BJJ:n, lukkopainin ja vapaaottelun peruskurssit 9.5.2024 alkaen. Paikkoja on rajoitetusti kaikille kursseille, ja mahdollisia tiedotustilanteita varten tarvitsemme yhteystietosi jo etukäteen, joten varaa paikkasi heti!


Kurssin kesto 4 viikkoa, jonka jälkeen saat kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa jatkavien ryhmiin.


Ikäraja 13 v. Mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Tatamilla olemme avojaloin.


Etsitkö harrastusta alle 13-vuotiaalle? Tutustu junnukamppailuun!


Treenaa ensimmäinen viikko ilmaiseksi! Kurssin hinta 90 €, joka sisältää kaikki peruskurssitunnit kaikista haluamistasi lajeista. Lisäksi 10 € avainkoodimaksu. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Mukaan pääset, vaikka et ehtisikään ensimmäisille tunneille. Huomaa, että järjestelmä ei lähetä automaattista vastausviestiä. Kaikkiin ilmoittautumisiin vastataan manuaalisesti lähempänä kurssia.

Thainyrkkeily / Muay Thai

Thainyrkkeilyn peruskurssilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opettelemiseen. Tämän jälkeen halukkaiden on mahdollista päästä myös sparraamaan. Naisten tunneilla taas keskitytään välineharjoitteluun ja kuntoiluun.


Sekaryhmä
ma & ke klo 20–21.30


Naisten ryhmä (kunto)
ti klo 17.15–18.30 & to klo 17.30–18.30


BJJ

BJJ:n harrastajat tavoittelevat erilaisia päämääriä; joku haluaa hauskaa ajanvietettä, toinen opettelee puolustamaan itseään ja kolmas harjoittelee määrätietoisesti päämääränään kilpailut. BJJ sopii yhtälailla jokaiselle, miehille ja naisille, lähtötasosta riippumatta.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30

Lukkopaini ja No-Gi

Lukkopaini ja No-Gi ovat lajeina samankaltaisia kuin BJJ. Näissä lajeissa ei käytetä pukua, mikä onkin oikeastaan suurin ero brasilialaiseen jiu-jitsuun verrattuna. Lukkopainin ja BJJ:n peruskurssi on yhteinen, mutta jatkavissa tunnit ovat, sparrivuoroja lukuun ottamatta, erikseen.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30


Vapaaottelu / MMA

Vapaaottelu on yhdistelmä sekä pysty- että mattotekniikoita. Menestyvät vapaaottelijat ovat kaikki myös huippupainijoita; tästä syystä vapaaottelun peruskurssi on limittäin lukkopainin peruskurssin kanssa. Voit halutessasi käydä lisää pystyä myös thainyrkkeilyn peruskurssin puolella, sillä kaikille kursseille pääset yhdellä maksulla.


Sekaryhmä
to klo 18.30–20 & su klo 12–13.30