Total Center Lahti

Total Center Lahti on yhtä kuin Lahti Thai Boxing Club ja Barreto Lahti, kamppailu- ja itsepuolustuslajeja tarjoava sali Lahdessa. LTBC:n ottelijat kilpailevat myös potkunyrkkeilykilpailussa "sisar"seura Lahti Kickboxing Clubin alaisuudessa. Lukujärjestyksestä löytyvät lajituntien lisäksi toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto, jotka sisältyvät harjoitusmaksuun, mutta joihin pääset osallistumaan myös ulkopuolisena kertaluontoisesti. Laajasta lajivalikoimasta löydät itsellesi varmasti sopivimman! Aloittaminen on helppoa, eikä vaadi aiempaa kokemusta tai kovaa pohjakuntoa.

Tarjoamme myös räätälöityjä kursseja ja liikuntatunteja yrityksille, yhteisöille, kouluille tai vaikkapa polttariryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Seurat muuttivat uusiin tiloihin Lahden Askonkadulle syyskuussa 2015. Pääasiallisena tiedotuskanavana toimivat Facebook-sivumme. Mikäli olet jäsen, etkä kuulu Facebookiin, laita viestiä osoitteeseen totalcenterlahti@gmail.com ja lisäämme sinut tiedotuslistalle. Löydät meidät myös Instagramista.

Klikkaa itsesi sisään ja aloita uusi, mahtava harrastus hyvässä seurassa!

Total Fight Night

Ensimmäinen Total Fight Night järjestettiin Finlandia-klubilla joulukuussa 2016. Ilta myytiin loppuun.

Lokakuussa 2017 otetaan askel eteenpäin. Kehässä vapaaottelijoita, thainyrkkeilijöitä, potkunyrkkeilijöitä. Ammattilaisia ja amatöörejä. Lahti vs. Everybody. Sibeliustalon Metsähallissa.

Total Fight Night tuli jäädäkseen.

Total Fight Night

Ovet auki klo 17.
Ottelut alkavat klo 18.

Liput ennakkoon 28 €, ovelta 32 €
Ringside-VIP 48 €
Parvi-VIP 40 €

Lisäksi markkinointipaketit yrityksellesi VIP-pöytineen ja ruokailuineen - kysy lisää!

Ennakkohintaiset liput myy lippu.fi sekä Total Center Lahti.

Ryhmä- ja VIP-myynti: totalcenterlahti@gmail.com / 050 304 0434
Huom! Seurat, ottakaa yhteyttä lippupaketeista!

Tapahtuma on ikärajaton, tilassa rajattu anniskelualue.
VIP-liput K-18.

Tapahtuman löydät myös Facebookista sekä Instagramista.

***

Total Fight Night on pystyotteluun ja vapaaotteluun keskittynyt kamppailulajien huipputapahtuma, jonka tarkoitus on omalta osaltaan olla tukemassa suomalaista kamppailu-urheilua. Ilta toimii ponnahduslautana ottelijoille uralla eteenpäin tuoden heille laadukkaita vastustajia ulkomailta sekä järjestäen upeat puitteet otteluita varten.

Seuraa Total Fight Night -sivustoa Facebookissa ja saa uusin info ensimmäisenä!

Ajankohtaista

9.10.2017 - Total Fight Night -lippukilpailu
Radiomastot, nuo lahtelaisuuden symbolit. Kuvaa oma näkemyksesi mastoista omaan someesi julkisena, merkitse Total Fight Night+ käytä #totalfightnight. Näin toimineiden kesken arvomme NELJÄ avecillista peruslippua sekä VIP-LIPUT KAHDELLE! Lisätiedot Facebookissa.

13.9.2017 - Maksuohjeet
Pidetään huoli että omat maksut on kunnossa! Jos et ole saanut henkilökohtaista koodiasi, kysy sitä totalcenterlahti(a)gmail.com. Maksuohjeet tällä sivulla lajiesittelyiden jälkeen tai Facebookissa.

28.8.2017 - Salivaraukset
Saliamme käytetään satunnaisesti muuhunkin toimintaan kuin omiin- tai ohjattuihin harjoitteluihin. Näistä tieto tulee pääsääntöisesti Facebook-sivuillemme, joten seuraa sivuille kiinnitettyä julkaisua. Näiden varausten aikana salin muu treenikäyttö on ehdottoman kiellettyä.

Lajit

Mikäli et ole aiemmin harjoitellut kamppailulajeja tai haluat aloittaa kokonaan uuden lajin, on valintasi peruskurssi. Peruskursseja järjestetään vuosittain joka lajissa useamman kerran. Katso seuraavat alkamisajat lajiesittelyn alta ja varaa paikkasi ennakkoon. Kysytyimmät kurssit täyttyvät usein jo ennen alkamisaikaa, joten ole nopea!
 
Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, eikä kova pohjakuntokaan ole pääsyvaatimus. Olet tervetullut ”rapakuntoisena” tai ilman vuosien kokemusta liikunnasta – me tarjoamme keinot edetä kohti kovaa kuntoa tai tavoitettasi, mikä se sitten onkaan!
 
Ikäraja kaikille kursseille, poislukien lasten liikunta, on 13 vuotta. Peruskurssien jälkeen harjoittelu tapahtuu jatkoryhmien mukana.

Huomaa, että yhdellä kuukausimaksulla voit harjoitella vapaasti jatkoryhmien mukana kaikkia eri lajeja, joista olet peruskurssin suorittanut!

 

Thainyrkkeily

Muay thai, eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. Thainyrkkeily on alunperin kilpaurheilua, mutta siitä on kehitetty suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji.

Jos et ole ennen harjoitellut thainyrkkeilyä, täytyy sinun aloittaa peruskurssilla. Siellä keskitytään kunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opettelemiseen. Tämän jälkeen harrastusryhmissä kaikille halukkaille mukaan tulee sparraaminen eli harjoitusottelut. Sparraaminen ei ole pakollista, lajissa voi kehittyä hyväksi myös ilman kovaa sparria tai kilpaotteluita. Thainyrkkeily siis antaa mahdollisuuden myös kokeilla oman kantin sekä kunnon kestämistä kilpailuissa!

Naisille thainyrkkeilystä on kehitetty tehokas ladythai. Siinä keskitytään enemmän välineharjoitteluun ja kuntoiluun kuin sparraamiseen. Tehokkaat harjoitukset polttavat kaloreita ja muokkaavat lihaksia paremmin kuin moni muu kuntolaji ja lisäksi saat toimivan itsepuolustustaidon. Sparraaminen on täysin vapaaehtoista, mutta sitä voidaan halukkaille järjestää. Ja jos intoa riittää, voi kehään hypätä myös tositarkoituksella, sillä thainyrkkeilykilpailuja järjestetään myös naisille.

Katso lisää lajista liiton sivuilta: http://www.muaythai.fi/

Lisätietoja
Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi
www.lahtitbc.fi

BJJ ja lukkopaini

Brasilialainen jiu-jitsu (BJJ) on turvallinen ja tehokas urheilumuoto. Sen tehokkuus perustuu realistisiin ja toimiviin mattotekniikoihin. Meillä ei lyödä tai potkita, vaan harjoittelemaamme tyyliä kutsutaan brasilialaisen jiu-jitsun urheilumuodoksi. Se koostuu erilaisista otteista, heitoista ja pyyhkäisyistä, harjoittelun pääasiallisesti tapahtuessa matossa.

BJJ:n harrastajat tavoittelevat erilaisia päämääriä; joku haluaa hauskaa ajanvietettä, toinen opettelee puolustamaan itseään ja kolmas harjoittelee määrätietoisesti päämääränään kilpailut. BJJ sopii yhtälailla jokaiselle, miehille ja naisille, lähtötasosta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei tarvitse olla, kehitystä ja onnistumisia riittää varmasti.

Myös lapset voivat harjoitella lajia turvallisesti. Jo 6-vuotiaana voi aloittaa varsinaisen lajiharjoittelun, jokaisen osaamisen taso huomioiden.  Kuten aikuistenkaan, ei lasten ole pakko kilpailla.

Katso lisää lajista liiton sivuilta: http://www.bjjliitto.fi/bjj.php

Lukkopaini on lajina samankaltainen kuin BJJ. Lukkopainissa ei käytetä pukua, mikä onkin oikeastaan suurin ero lajien välillä. Lukkopainissa käytetään samoja tekniikoita BJJ:n kanssa ja niinpä lukkopainin hallitsevat maailmanmestarit ovat kaikki BJJ:n mustavöitä.
Lisätietoja
Ville Saari
044 547 8452
saari at barreto.fi
www.barreto.fi

Vapaaottelu

"Vapaaottelu (MMA) on kamppailu-urheilulaji jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön. Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. Mikäli ottelu kestää täyden ajan, julistavat arvostelutuomarit voittajan perustuen ottelijoiden tekniseen osaamiseen sekä aktiivisuuteen. Ottelut käydään kehässä tai vaihtoehtoisesti häkissä. 
 
Maailmalla on useita vapaaotteluorganisaatioita sekä promootioita joiden ottelusäännöissä on pieniä eroavaisuuksia. Yleisesti ottaen voidaan puhua amatööri- ja ammattilaisvapaaottelusta. "
Lähde: Suomen Vapaaotteluliitto
 
Katso lisää lajista liiton sivuilta: www.vapaaottelu.fi
 
Monipuolinen lajivalikoima ja huippuvalmentajat mahdollistavat erinomaiset harjoitus- ja kehittymismahdollisuudet, on tavoitteenasi sitten vapaaottelun harrastaminen tai huipulle pääseminen!
 
Haluamme auttaa aloittelevia vapaaottelijoita oikeaan suuntaan (ei, pelkkä ”vaparin ottaminen” tai kova sparri ei ole oikea suunta kaikille) heti uran alusta saakka. Meillä vapaaottelun peruskurssi ON YHTÄ KUIN kaikkien lajiemme peruskurssit! Kun opit perusteet parhailta sekä matosta että pystystä, ja lisäät siihen vapaaottelun omat lajitunnit, et voi mennä vikaan.
 
Vapaaottelussa kilpaileminen on täysin vapaaehtoista. Suomen Vapaaotteluliiton alaisia salikisoja järjestetään useita kertoja vuodessa ja harrastajiamme kilpailee näissä säännöllisesti. Jos haluat, autamme sinua eteenpäin kohti vapaaottelukehiä.
 
Olemme Suomen Vapaaotteluliiton virallinen jäsenseura.
Lisätietoja
Edla Niemi
044 598 0826
edlaniemi (at) gmail.com
www.barreto.fi

Toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto

Treenaa kuntoasi kuten ammattilaisottelijat! Tunneilla harjoitteissa käytetään muun muassa omaa kehonpainoa, traktorin renkaita, kuntopalloja sekä kahvakuulia, joilla harjoittelu on tehokasta, toiminnallista ja tuloksekasta. Kahvakuulaharjoittelu perustuu yleensä 4-32 kg painavalla metallikuulalla tehtäviin heilurimaisiin liikkeisiin. Liikkeet pyritään suorittamaan mahdollisimman toiminnallisesti eli käyttämällä koko vartaloa yhtenä kokonaisuutena. Näin pystytään kehittämään useita fyysisiä ominaisuuksia samalla kerralla.

Toiminnallisen harjoittelun hyödyt:
- Lihasvoiman ja lihaskestävyyden parantaminen
- Erityisesti hartiaseudun ja selän liikkuvuuden parantaminen
- Ryhtiä tukevien keskivartalon lihasten vahvistuminen
- Hengitys- ja verenkiertoelimistön (kestävyyskunnon) kehittyminen
- Kehonhallinnan (motoriikan) ja tasapainon parantuminen

Toiminnallinen harjoittelu soveltuu hyvin kaikenlaisille ihmisille toimistotyöntekijästä huippu-urheilijaan. Tavoitteenasi voi olla vaikka uuden hauskan ja tehokkaan liikuntaharrastuksen aloittaminen tai hartiaseudun ja selän toimintakyvyn parantaminen. Treeni toimii myös tehokkaana oheisharjoitteluna monille eri urheilulajeille.

Kehonhuoltotunneilla keskitytään kehon avaamiseen joogan ja syvävenyttelyn keinoin. Kamppailijan lihakset, jänteet, nivelet ja lihaskalvot tarvitsevat huoltavaa harjoittelua raskaan lajiharjoittelun vastapainoksi ja tueksi. Tunnit sopivat niin jäykille ja notkeille kuin myös urheilua ennen harrastamattomille. Vetäjänä koulutettu joogaohjaaja (200hr Yoga Alliance) Jari Kekki.


Hinnat
Seurojemme vakituiset jäsenet saavat käydä samalla kuukausimaksulla toiminnallisessa harjoittelussa ja kehonhuollossa.

Muut kuin jäsenet kertamaksulla:
8 € / kerta
50 € / 10-kerran kortti

Tunnit, syksy 2017
toiminnallinen harjoittelu pe klo 17:30-18:25
kehonhuolto su klo 18-19:15

Lisätietoja
Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi

Lasten liikunta, junnukamppailu

Lasten ryhmässä lapset voivat tutustua turvallisesti aikuisten ohjaamina kamppailulajien maailmaan. Harjoittelu on leikkisää touhuamista, lajien oikeaa luonnetta kuitenkaan unohtamatta. Harjoituksissa opetellaan fyysisten taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä ja ryhmässä toimimista. Kaikki lapset voivat aloittaa harjoittelun meillä, pohjaa kamppailulajeista tai harrastuksista ei tarvita. Kuten aikuistenkaan, ei lasten ole pakko kilpailla.

Junnukamppailuryhmä on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille harrastajille. Thainyrkkeilyn, BJJ:n ja vapaaottelun perusteiden harjoittelussa kehittyvät myös kehonhallinta, motoriset taidot, koordinaatio sekä itsehillintä. Lajeja harjoitellaan lähtien perustekniikoista edeten aina haastavampiin harjoitteisiin ja tekniikoihin lapsen kehityksen mukaisesti. Kunto kohoaa varmasti, ja yksi tavoite onkin aktivoida lapset liikkumaan myös salin ulkopuolella.

Tunnit, syksy 2017
ke ja pe klo 17:00-18:15
jatkoryhmät erikseen

Lisätietoja
Marko Kallioinen
044 237 1769

HARJOITUSMAKSUT

1kk 50€
3kk 130€
6kk 240€
12kk 400€

Kuukausimaksulla voit harrastaa vapaasti kaikkia niitä haluamiasi lajeja (huom! sis. toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto), joissa olet suorittanut peruskurssin. Samalla maksulla voit siis harrastaa jopa kuutta eri lajia! Harjoitusmaksut eivät sisällä erikseen järjestettyjä harjoitusseminaareja.

Oletko opiskelija? Kysy lisäinfo totalcenterlahti(at)gmail.com.

Peruskurssit:
- thainyrkkeily 90€
- ladythai 90€ (vain naisille)
- BJJ / SW 90€
- MMA 90€

Maksamalla yhden peruskurssimaksun, saat käydä yhtä aikaa kaikilla käynnissä olevilla peruskursseilla.

Lasten kurssimaksu 75€ / kausi (syys tai kevät).

Maksuvälineenä käy myös Smartum ja ePassi.

Kuukausimaksua maksavat jäsenet saavat käydä samalla maksulla myös toiminnallisessa harjoittelussa sekä kehonhuollossa veloituksetta. Muut kertamaksulla.

 

MAKSUOHJEET

Saaja: Team Atletic Ry
IBAN tilinumero: FI0913673000112408
BIC/SWIFT koodi: NDEAFIHH

!! HUOM !! Kirjoita maksun viestikenttään harrastajan nimi, laji, josta maksat sekä maksettu aika kuukausina (esim. Harri Harrastaja, thainyrkkeily, 12kk).

Vaikka harrastaisitkin useaa lajia, kirjoitathan viestikenttään silti päälajisi!

Maksun suoritettuasi, ota suorituksesta kuvaprintti ja lähetä se Total Center Lahden viestilaatikkoon Facebookissa tai sähköpostilla totalcenterlahti(a)gmail.com. Vain tällä tavoin saat treeniaikasi päivitettyä järjestelmään. Ilmoitathan erikseen, mikäli olet pitänyt taukoa edellisen maksusuorituksen jälkeen. Ennakko-oletuksena uusi aika lisätään vanhan perään.

Harjoitusmaksun lisäksi jokainen harrastaja ostaa sähköisen kulkukoodin itselleen, hinta 10 €.

 

Kysyttävää maksuista?

Ota yhteyttä saari at barreto.fi tai

Ville Saari
044 547 8452

Yhteystiedot

Kamppailusalimme sijaitsee osoitteessa Askonkatu 9-11, aivan Askonalueen yrityspuiston kupeessa.
Seuraa P2-parkkialueen opastuksia.

Kartta

Yhteyshenkilöiden yhteystiedot

Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi
http://www.lahtitbc.fi

Ville Saari
044 5478 542
saari at barreto.fi
http://www.barreto.fi

Ruusa Aalto 
050 304 0434
ruusa.aalto at gmail.com

Ilmoittaudu peruskurssille!