Total Center Lahti

Jäsen, pääset tästä kirjautumisikkunaan

   
Total Center Lahti on yhtä kuin Lahti Thai Boxing Club ja Total Center Lahti BJJ, kamppailu- ja itsepuolustuslajeja tarjoava sali Lahdessa. LTBC:n ottelijat kilpailevat myös potkunyrkkeilykilpailussa "sisar"seura Lahti Kickboxing Clubin alaisuudessa. Laajasta lajivalikoimasta löydät itsellesi varmasti sopivimman, junnut pääsevät aloittamaan 6-vuotiaasta ylöspäin! Aloittaminen on helppoa, eikä vaadi aiempaa kokemusta tai kovaa pohjakuntoa.


Tarjoamme myös räätälöityjä kursseja ja liikuntatunteja yrityksille, yhteisöille, kouluille tai vaikkapa polttariryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Seurat muuttivat uusiin tiloihin Lahden Askonkadulle syyskuussa 2015. Pääasiallisena tiedotuskanavana toimivat Facebook-sivumme. Mikäli olet jäsen, etkä kuulu Facebookiin, laita viestiä osoitteeseen totalcenterlahti(at)gmail.com ja lisäämme sinut tiedotuslistalle. Löydät meidät myös Instagramista.

Klikkaa itsesi sisään ja aloita uusi, mahtava harrastus hyvässä seurassa!

Total Fight Night

Total Fight Night on pysty- ja vapaaotteluun keskittynyt kamppailulajien huipputapahtuma, jonka tarkoitus on omalta osaltaan olla tukemassa suomalaista kamppailu-urheilua. Ilta toimii ponnahduslautana ottelijoille vieden heitä urallaan eteenpäin, tuoden laadukkaita vastustajia myös ulkomailta sekä järjestäen upeat puitteet otteluita varten.

Ensimmäinen Total Fight Night järjestettiin Finlandia-klubilla joulukuussa 2016. Ilta myytiin loppuun. Lokakuussa 2017 otettiin askel eteenpäin. Sibeliustalon Metsähalliin siirretty tapahtuma toi kehään myös ammattilaisvapaaottelua. Kotikaupunkipainotteinen ilta oli menestys. Kolmas Total Fight Night lupasi enemmän, isommin, laajemmin. Kehässä oli ammattilasivapaaottelun ja -thainyrkkeilyn lisäksi myös ensimmäistä kertaa Suomessa Combat Jiu-Jitsua. Sekä parvi-, ringside- että Show&Dinner VIP -liput myytiin loppuun jo ennakkoon. Tapahtuma nro IV järjestettiin lokakuussa 2019. Ensimmäistä kertaa Suomessa, missään lajissa, yhden illan aikana oteltiin kahdesta eri MM-tittelistä. Pandemian takia viides ilta oli vuoden tauon jälkeen marraskuussa 2021 kohokohtanaan EM-titteliottelu. Vuonna 2022 Total Fight Night VI tarjoili myös ammattinyrkkeilyä. Show&Dinner -liput myytiin loppuun alle vuorokaudessa.

Total Fight Night VII järjestetään 25.11.2023.

Lue lisää Total Fight Nightin verkkosivuilta ja seuraa Facebookissa & Instagramissa!

***

Ajankohtaista

30.8.2023 - Peruskurssien ilmoittautumislomakkeessa ongelmia

Peruskurssien ilmoittautumislomakkeessa on ollut kesän aikana ongelma, joka on aiheuttanut sen, että täytetyt lomakkeet ovat tietyltä aikaväliltä kadonneet. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille, mutta et ole saanut sähköpostiisi mitään lisäinfoa, laitathan sähköpostia osoitteeseen totalcenterlahti@gmail.com

18.7.2023 - Lahti Fight Event

Kesäpäivä, vapaapäivä, ottelupäivä. Lahti Fight Event nostaa salikisat uudelle tasolle.

Anniskelutiskit rakentuvat aurinkoiselle lastauslaiturille ja anniskelualue jatkuu koko salin mitalta. Ringside-paikoilla istut juomasi kanssa mukavasti aivan toiminnan keskiössä, toki myös edullisimmilla peruspaikoilla on rajattu määrä istumapaikkoja nopeimmille.

Ja entä kehässä sitten?

Thainyrkkeilyä, vapaaottelua, thainyrkkeilyä vapaaotteluhanskoilla. Päivän kruununa keväältä siirtynyt ottelu, jossa vaakalaudalla on arvostetun WMC-ammattiliiton Pohjoismaiden mestaruusvyö. Mittaa toisistaan ottavat Ruotsin moninkertainen mestari Johanna Persson sekä SM-, PM-, EM- ja MM-mitalisti, Lahden oma Tessa Kakkonen.

- Lauantaina 12.8.2023
- Klo 15 →
- Muay Thai, MMA
- Liput: perus 20 €, ringside 30 €
- Askonkatu 11, Lahti

Lahti Fight Event. Thainyrkkeilyä ja vapaaottelua, linnunlaulua ja auringonpaistetta.

Lippuja rajattu määrä! Ennakkomyynti sähköpostitse totalcenterlahti@gmail.com.

Lisätietoja Facebookista: www.facebook.com/events/168409402770081

5.7.2023 - Syksyn peruskurssit

Thainyrkkeilyn, BJJ:n, lukkopainin ja vapaaottelun peruskurssit järjestetään 25.9.2023 alkaen. Paikkoja kursseille on rajoitetusti, ja mahdollisia tiedotustilanteita varten tarvitsemme yhteystiedot jo etukäteen, joten varaa paikkasi heti!
www.totalcenter.fi/etusivu#peruskurssille

ma 25.9.
THAINYRKKEILYN PERUSKURSSI
harjoitukset ma & ke klo 20–21.30

ti 26.9.
NAISTEN THAINYRKKEILYN PERUSKURSSI (kunto)
harjoitukset ti & to klo 17.15–18.30: ladies only

BRASILIALAISEN JIU-JITSUN / LUKKOPAININ PERUSKURSSI
harjoitukset ti klo 19.30–21 & to klo 18.30–20

VAPAAOTTELUN PERUSKURSSI
harjoitukset ti klo 19.30–21 & to klo 18.30–20

Ilmoittaudu
www.totalcenter.fi/etusivu#peruskurssille!

Mukaan pääset, vaikka et ehtisikään ensimmäisille tunneille. Huomaa, että järjestelmä ei lähetä automaattista vastausviestiä. Kaikkiin ilmoittautumisiin vastataan manuaalisesti lähempänä kurssia.

Kesto
6vk, jonka jälkeen saat kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa jatkavien ryhmiin.

Ikäraja
13 v.

Hinnat
Treenaa ensimmäinen viikko ilmaiseksi! Kurssin hinta 90e, joka sisältää kaikki peruskurssitunnit kaikista haluamistasi lajeista. Lisäksi 10e avainkoodimaksu. Maksuvälineinä käy myös Smartum, ePassi ja Edenred. Tarkemmat maksuohjeet saat salilta.

Varusteet
Mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Tatamilla olemme avojaloin.

Lajit

Ajat voimassa 24.9. saakka

   

Mikäli et ole aiemmin harjoitellut kamppailulajeja tai haluat aloittaa kokonaan uuden lajin, on valintasi peruskurssi. Peruskursseja järjestetään vuosittain joka lajissa useamman kerran. Katso seuraavat alkamisajat lajiesittelyn alta ja varaa paikkasi ennakkoon. Kysytyimmät kurssit täyttyvät jo ennen alkamisaikaa, joten ole nopea!

 
Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, eikä kova pohjakuntokaan ole pääsyvaatimus. Olet tervetullut ”rapakuntoisena” tai ilman vuosien kokemusta liikunnasta – me tarjoamme keinot edetä kohti kovaa kuntoa tai tavoitettasi, mikä se sitten onkaan!
 
Ikäraja kaikille kursseille, poislukien junnukamppailu, on 13 vuotta. Peruskurssien jälkeen harjoittelu tapahtuu jatkoryhmien mukana.

Huomaa, että yhdellä kuukausimaksulla voit harjoitella vapaasti jatkoryhmien mukana kaikkia eri lajeja, joista olet peruskurssin suorittanut!

 

Thainyrkkeily

Muay thai, eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. Thainyrkkeily on alunperin kilpaurheilua, mutta siitä on kehitetty suuren suosion ansiosta myös kaikille sopiva kuntolaji.

Jos et ole ennen harjoitellut thainyrkkeilyä, täytyy sinun aloittaa peruskurssilla. Siellä keskitytään kunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opettelemiseen. Tämän jälkeen harrastusryhmissä kaikille halukkaille mukaan tulee sparraaminen eli harjoitusottelut. Sparraaminen ei ole pakollista, lajissa voi kehittyä hyväksi myös ilman kovaa sparria tai kilpaotteluita. Thainyrkkeily siis antaa mahdollisuuden myös kokeilla oman kantin sekä kunnon kestämistä kilpailuissa!

Naisille thainyrkkeilystä on kehitetty tehokas ladythai. Siinä keskitytään enemmän välineharjoitteluun ja kuntoiluun kuin sparraamiseen. Tehokkaat harjoitukset polttavat kaloreita ja muokkaavat lihaksia paremmin kuin moni muu kuntolaji ja lisäksi saat toimivan itsepuolustustaidon. Sparraaminen on täysin vapaaehtoista, mutta sitä voidaan halukkaille järjestää. Ja jos intoa riittää, voi kehään hypätä myös tositarkoituksella, sillä thainyrkkeilykilpailuja järjestetään myös naisille.

Katso lisää lajista liiton sivuilta: http://www.muaythai.fi/


Lisätietoja
Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi
www.lahtitbc.fi

BJJ ja lukkopaini

Brasilialainen jiu-jitsu (BJJ) on turvallinen ja tehokas urheilumuoto. Sen tehokkuus perustuu realistisiin ja toimiviin mattotekniikoihin. Meillä ei lyödä tai potkita, vaan harjoittelemaamme tyyliä kutsutaan brasilialaisen jiu-jitsun urheilumuodoksi. Se koostuu erilaisista otteista, heitoista ja pyyhkäisyistä, harjoittelun pääasiallisesti tapahtuessa matossa.

BJJ:n harrastajat tavoittelevat erilaisia päämääriä; joku haluaa hauskaa ajanvietettä, toinen opettelee puolustamaan itseään ja kolmas harjoittelee määrätietoisesti päämääränään kilpailut. BJJ sopii yhtälailla jokaiselle, miehille ja naisille, lähtötasosta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei tarvitse olla, kehitystä ja onnistumisia riittää varmasti.

Myös lapset voivat harjoitella lajia turvallisesti. Jo 6-vuotiaana voi aloittaa varsinaisen lajiharjoittelun, jokaisen osaamisen taso huomioiden.  Kuten aikuistenkaan, ei lasten ole pakko kilpailla.

Katso lisää lajista liiton sivuilta: http://www.bjjliitto.fi/bjj.php

Lukkopaini on lajina samankaltainen kuin BJJ. Lukkopainissa ei käytetä pukua, mikä onkin oikeastaan suurin ero lajien välillä.
Lisätietoja
Ville Saari
044 547 8452
saari at barreto.fi
www.barreto.fi

Vapaaottelu

"Vapaaottelu (MMA) on kamppailu-urheilulaji jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön. Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. Mikäli ottelu kestää täyden ajan, julistavat arvostelutuomarit voittajan perustuen ottelijoiden tekniseen osaamiseen sekä aktiivisuuteen. Ottelut käydään kehässä tai vaihtoehtoisesti häkissä. 
 
Maailmalla on useita vapaaotteluorganisaatioita sekä promootioita joiden ottelusäännöissä on pieniä eroavaisuuksia. Yleisesti ottaen voidaan puhua amatööri- ja ammattilaisvapaaottelusta. "
Lähde: Suomen Vapaaotteluliitto
 
Katso lisää lajista liiton sivuilta: www.vapaaottelu.fi
 
Monipuolinen lajivalikoima ja huippuvalmentajat mahdollistavat erinomaiset harjoitus- ja kehittymismahdollisuudet, on tavoitteenasi sitten vapaaottelun harrastaminen tai huipulle pääseminen!
 
Haluamme auttaa aloittelevia vapaaottelijoita oikeaan suuntaan (ei, pelkkä ”vaparin ottaminen” tai kova sparri ei ole oikea suunta kaikille) heti uran alusta saakka. Meillä vapaaottelun peruskurssi ON YHTÄ KUIN kaikkien lajiemme peruskurssit! Kun opit perusteet parhailta sekä matosta että pystystä, ja lisäät siihen vapaaottelun omat lajitunnit, et voi mennä vikaan.
 
Vapaaottelussa kilpaileminen on täysin vapaaehtoista. Suomen Vapaaotteluliiton alaisia salikisoja järjestetään useita kertoja vuodessa ja harrastajiamme kilpailee näissä säännöllisesti. Jos haluat, autamme sinua eteenpäin kohti vapaaottelukehiä.
 
Olemme Suomen Vapaaotteluliiton virallinen jäsenseura.
Lisätietoja
Ville Saari
044 547 8452
saari at barreto.fi
www.barreto.fi

Toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto

Huom! Toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto ovat tällä hetkellä pois lukujärjestyksestä. Tunteja järjestetään satunnaisesti, ja niistä ilmoitetaan sosiaalisen median kanavissa etukäteen.

Treenaa kuntoasi kuten ammattilaisottelijat! Tunneilla harjoitteissa käytetään muun muassa omaa kehonpainoa, traktorin renkaita, kuntopalloja sekä kahvakuulia, joilla harjoittelu on tehokasta, toiminnallista ja tuloksekasta. Kahvakuulaharjoittelu perustuu yleensä 4-32 kg painavalla metallikuulalla tehtäviin heilurimaisiin liikkeisiin. Liikkeet pyritään suorittamaan mahdollisimman toiminnallisesti eli käyttämällä koko vartaloa yhtenä kokonaisuutena. Näin pystytään kehittämään useita fyysisiä ominaisuuksia samalla kerralla.

Toiminnallisen harjoittelun hyödyt:
- Lihasvoiman ja lihaskestävyyden parantaminen
- Erityisesti hartiaseudun ja selän liikkuvuuden parantaminen
- Ryhtiä tukevien keskivartalon lihasten vahvistuminen
- Hengitys- ja verenkiertoelimistön (kestävyyskunnon) kehittyminen
- Kehonhallinnan (motoriikan) ja tasapainon parantuminen

Toiminnallinen harjoittelu soveltuu hyvin kaikenlaisille ihmisille toimistotyöntekijästä huippu-urheilijaan. Tavoitteenasi voi olla vaikka uuden hauskan ja tehokkaan liikuntaharrastuksen aloittaminen tai hartiaseudun ja selän toimintakyvyn parantaminen. Treeni toimii myös tehokkaana oheisharjoitteluna monille eri urheilulajeille.

Kehonhuoltotunneilla keskitytään kehon avaamiseen joogan ja syvävenyttelyn keinoin. Kamppailijan lihakset, jänteet, nivelet ja lihaskalvot tarvitsevat huoltavaa harjoittelua raskaan lajiharjoittelun vastapainoksi ja tueksi. Tunnit sopivat niin jäykille ja notkeille kuin myös urheilua ennen harrastamattomille. Vetäjänä koulutettu joogaohjaaja (200hr Yoga Alliance) Jari Kekki.


Hinnat
Seurojemme vakituiset jäsenet saavat käydä samalla kuukausimaksulla toiminnallisessa harjoittelussa ja kehonhuollossa.

Lisätietoja

Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi

Lasten liikunta, junnukamppailu

Lasten ryhmässä lapset voivat tutustua turvallisesti aikuisten ohjaamina kamppailulajien maailmaan. Harjoittelu on leikkisää touhuamista, lajin oikeaa luonnetta kuitenkaan unohtamatta. Harjoituksissa opetellaan fyysisten taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä ja ryhmässä toimimista. Kaikki lapset voivat aloittaa harjoittelun meillä, pohjaa kamppailulajeista tai harrastuksista ei tarvita. Kuten aikuisten, ei lastenkaan ole pakko kilpailla.

Junnupaini on tarkoitettu 6-12-vuotiaille harrastajille, junnuthai 7-12-vuotiaille. Kamppailulajien perusteiden harjoittelussa kehittyvät myös kehonhallinta, motoriset taidot, koordinaatio sekä itsehillintä. Lajia harjoitellaan lähtien perustekniikoista edeten aina haastavampiin harjoitteisiin ja tekniikoihin lapsen kehityksen mukaisesti. Kunto kohoaa varmasti, ja yksi tavoite onkin aktivoida lapset liikkumaan myös salin ulkopuolella.

Junnupainin (BJJ) ja junnuthain ryhmät ovat erilliset, ja niihin ilmoittaudutaan ja niistä maksetaan erikseen.

Tunnit

BJJ 6-12v ti klo 17-18
BJJ 9-15v to klo 16.30-17.30

THAI 7-12v ke klo 17.30-18.30

Lisätietoja

totalcenterlahti at gmail.com

HARJOITUSMAKSUT

14v->

1kk 50 €
3kk 130 €
6kk 240 €
12kk 400 €

Junnujen kurssimaksu 75 €/kausi/laji (syys tai kevät).
13-vuotiaalle 150 €/kausi, lyhyemmät ajanjaksot normaalihinnaston mukaan.

Kuukausimaksulla voit harrastaa vapaasti kaikkia niitä haluamiasi lajeja (huom! sis. toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto), joissa olet suorittanut peruskurssin. Samalla maksulla voit siis harrastaa jopa kuutta eri lajia! Harjoitusmaksut eivät sisällä erikseen järjestettyjä harjoitusseminaareja.

Peruskurssit:
- thainyrkkeily 90€
- naisten thainyrkkeily 90€ (vain naisille)
- BJJ / lukkopaini 90€
- MMA 90€

Maksamalla yhden peruskurssimaksun, saat käydä yhtä aikaa kaikilla käynnissä olevilla peruskursseilla.

Maksuvälineenä käy myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Harjoitusmaksun lisäksi jokainen uusi yli 13-vuotias harrastaja ostaa sähköisen kulkukoodin itselleen, thainyrkkeilijät maksavat myös liitolle lisenssimaksun. Yhteensä näiden hinta 10 €, eli thainyrkkeilijät saavat avainmaksusta 5 euron alennuksen. Lue liiton maksusta lisää alempaa.

 

MAKSUOHJEET

Saaja: Team Atletic Ry
IBAN tilinumero: FI0913673000112408
BIC/SWIFT koodi: NDEAFIHH

!! HUOM !! Kirjoita maksun viestikenttään harrastajan nimi, laji, josta maksat sekä maksettu aika kuukausina (esim. Harri Harrastaja, thainyrkkeily, 12kk). Junnumaksuissa kirjoita viestiin junnun nimi ja syntymäaika.

Vaikka harrastaisitkin useaa lajia, kirjoitathan viestikenttään silti päälajisi!

Maksun suoritettuasi, ota kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla totalcenterlahti(at)gmail.com. Vain tällä tavoin saat treeniaikasi päivitettyä järjestelmään. Jos käytät fyysisiä liikuntaseteleitä tai käteistä, laita silti asiasta viestiä, kun olet antanut setelit salilla ohjaajallesi.

Vuosittainen thainyrkkeilijöiden harjoituslisenssi, vakuutukseton:
Lisenssi on kaikille thainyrkkeilyn harrastajille, jotka eivät kilpaile. Lisenssi ei vaadi vakuutusta ja se on voimassa aina vuoden kerrallaan. Lisenssi ostetaan osoittesta www.suomisport.fi. Valitse Osta - Osta Lisenssi ja kirjaudu sisään. “Mitä haluat ostaa” -kohdasta valitse Lisenssin tai vakuutuksellisen lisenssin. Kirjoita “Mikä laji saisi olla” -kohtaan Thainyrkkeily. Valitse harrastajalisenssi ja syötä seuraksi Lahti Thaiboxing Club ry.

Asiasta liiton sivuilla: www.muaythai.fi/?page_id=21 

 

Kysyttävää maksuista?

Ota yhteyttä totalcenterlahti at gmail.com tai

Ville Saari
044 547 8452

Yhteystiedot

Kamppailusalimme sijaitsee osoitteessa Askonkatu 9-11, aivan Askonalueen yrityspuiston kupeessa. Navigaattoriin syötä Askonkatu 11.
Seuraa P2-parkkialueen opastuksia.

Kartta

Yhteyshenkilöiden yhteystiedot

Yleiset kysymykset, tiedustelut, ilmoittautumiset, maksukuitit:
TOTALCENTERLAHTI at GMAIL.COM

Hannu Vappula
040 548 7229
hannu.vappula at totalsec.fi

Ville Saari
044 5478 542
saari at barreto.fi
www.barreto.fi

Ruusa Aalto 
050 304 0434

Ilmoittaudu peruskurssille!

 
BJJ:N, LUKKOPAININ JA VAPAAOTTELUN PERUSKURSSIT OVAT TÄYNNÄ.
Voit halutessasi ilmoittautua jonotuspaikalle. Mikäli ensimmäisten viikkojen aikana tulee peruutuksia, olemme yhteydessä.
Seuraavat BJJ:n, lukkopainin, vapaaottelun ja thainyrkkeilyn peruskurssit käynnistyvät 25.9.2023.